Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Is dat je man?

Na een lange nacht de liefde te hebben bedreven, rolt de man op zÂ’n zij en pakt een sigaret uit zijn broek en zoekt naar een aansteker. Omdat hij deze niet kan vinden vraagt hij aan de vrouw of zij ergens vuur heeft.

"Misschien liggen er lucifers in de bovenste lade van het kastje."In de lade liggen de lucifers, bovenop een foto van een andere man. Vanzelfsprekend maakt de jonge man zich zorgen. "Is dat je man?" vraagt hij nerveus. "Nee, joh.. gek." antwoordt ze hem en kruipt dicht tegen hem aan. "Je vriendje dan?" vraagt hij. "Nee, helemaal niet" zegt ze en knabbelt aan z'n oor. "Maar wie is het dan?!" vraagt de man verbaasd. Rustig antwoordt de vrouw: "O, dat was ik voor de operatie."




Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

SM Boekje gevonden (7.45/10)

Een moeder is in haar goede bui de kamer van haar zoon aan het opruimen, wanneer ze plots onder zijn bed een pornoboekje vindt vol SM en Bondage situaties. Opgeschrikt door de vele lugubere prentjes e...

Mop verder lezen (Je hebt 33% gelezen)


Dat is durven (6.85/10)

Een man komt een café binnen met een krokodil.
Hij zet het beest op de bar, trekt de kaken open, laat zijne broek zakken, doet zijn geslacht tussen de kaken van het beest en slaat vervolgens me...

Mop verder lezen (Je hebt 35% gelezen)


Neger (6.15/10)

Er kwam een man een cafe binnen en die zet zich aan tafel. Waarop die man tegen de garçon zegt: "Wat doet dat streepje hier op tafel?

"Awel," zegt die garçon "daar ...

Mop verder lezen (Je hebt 28% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: Bdv
Datum: 05-03-2023
Maal bekeken: 4774
Aantal stemmen: 59
Gemiddelde score: 7.25

4
1
3
1
2
6
8
10
13
11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish