Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Een achterste als een paard

Een vrouw, niet geheel tevreden met de afmetingen van heer achterwerk, komt bij haar huisarts. "Dokter, iedereen zegt dat ik zo'n paardenreet heb!" "Kleedt u zich maar uit, dan zal ik kijken of we er wat aan kunnen doen", zegt de dokter. Geheel ontkleed, en met blosjes van schaamte op haar wangen loopt ze richting het bureau van de dokter. "Draait u zich een paar keer om, en buk daarna", beveelt hij. De vrouw laat het allemaal over zich heenkomen, en volgt de instructies. De dokter bekijkt de immense vleesmassa, en begint zonder een woord te zeggen wild te schrijven.

"'Oh dokter, gaat u nu een receptje uitschrijven?" De dokter kijkt verontwaardigd omhoog, en antwoordt: "Nee, dit is een vergunning waarmee u op straat mag schijten."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Geestelijken mogen gratis (7.47/10)

Als medicus zijnde krijg ik in mijn internationaal bekende praktijk veel verschillende soorten patienten uit elk milieu en uit diverse landen.

Zo kwam er laatst een Franse pastoor bij m...

Mop verder lezen (Je hebt 12% gelezen)


Chinese remedie (7.52/10)

Een zakenman komt terug thuis van een zakenreis in China en had er de bloemetjes behoorlijk buiten gezet. Thuis merkt hij dat zijn piemel groen uitgeslagen is.

Verschillende dokters wo...

Mop verder lezen (Je hebt 30% gelezen)


Last van buikpijn (7.64/10)

Zegt een man tegen dokter: 'ik heb zware last van buikpijn!' Geen probleem' zegt dokter, 'ik zal je een suppootje toedienen, buig je maar voorover. De man buigt zich voorover en de dokter dient het s...

Mop verder lezen (Je hebt 28% gelezen)


Mop details

Categorie: Beroepen
Moppentapper: Vittelleke
Datum: 04-09-2022
Maal bekeken: 8478
Aantal stemmen: 44
Gemiddelde score: 5.98

8
1
1
1
2
8
8
7
4
4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish